Lokale helden veroveren Zelzaatse cafés

Initiatief van Poppunt is aan vierde editie toe in kanaalgemeente

Manuel Rufo Molero van The Voice is te bewonderen in café ‘t Kelderken.
VTM Manuel Rufo Molero van The Voice is te bewonderen in café ‘t Kelderken.
Op maar liefst zes locaties kan je nu vrijdag (26 april) kennismaken met tien jonge en vooral Zelzaatse muzikale helden. Het is voor de vierde keer dat de jeugddienst het initiatief van Poppunt mee ondersteunt.

Zowel in de bibliotheek, Maurice Koffie en Taart, café Napoleon, ’t Kelderken, de Fabels en café ’t Groenplein kan je kennismaken met jong Zelzaats muzikaal talent. “En da’s wel wat”, zegt Jens Mettepenningen van de Zelzaatse jeugddienst. “Wie de laatste jaren de media gevolgd heeft, weet dat hier in Zelzate iets bloeit. Elk jaar gooit er wel iemand hoge ogen in The Voice of een ander muzikaal televisieprogramma.” 

Manuel Rufo Molero

Al die helden spelen komende vrijdag ten dans. “In het gezellige koffie – en taarthuis Maurice kan je gaan kijken naar optredens van ‘jeugdtheater Triangel’ en Claribeau. Een klarinettenkwartet dat deel uitmaakt van Harmonie Noorderlicht”, weet Mettepenningen. “In café Napoleon kan je de Zeeuwse singer-songwriter ‘Ellen Shae’ aan het werk zien. Daarna is het de beurt aan ‘Iskander Moens’, vooral bekend als zanger en bassist  van HYPER!, de band die als Creatif Mindz Napoleon vorig jaar plat walste. In ‘De Fabels’ kan je ‘Grace Valley’ en ‘het jazzkwartet’ bewonderen. In ’t Kelderen pakken ze uit met drie helden uit The Voice van Vlaanderen. Zo komen Manuel Rufo Molero, dochter Luna en mede-kandidate Moira er het beste van zichzelf geven.”

Eddy Wally

 Wie Zelzate zegt, zegt ook Eddy Wally en dus kan je in café ’t Groenplein gaan genieten van Eddy Wally-imitator ‘dj Jurgen’. “Zelzate is geweldig! Ook op muzikaal vlak”, besluit Jens Mettepenningen van de Zelzaatse jeugddienst.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.