Lesmarathon levert 2.650 euro op voor schooltje in Gambia

De lesmarathon van KAZ leverde maar liefst 2.650 euro op voor de Seidemann Nursery School in Gambia.
KAZ De lesmarathon van KAZ leverde maar liefst 2.650 euro op voor de Seidemann Nursery School in Gambia.
De lesmarathon van de vijfde- en zesdejaars ASO van het Koninklijk Atheneum leverde maar liefst 2.650 euro op. Geld dat goed besteed zal worden bij de Seidemann School in Gambia.

Eind november organiseerden de vijfde en zesdejaars ASO van het Koninklijk Atheneum een lesmarathon. Heel wat interessante Zelzatenaren kwamen langs voor een gastcollege: comedian Joost Van Hyfte, schepen Steven De Vuyst,... Tijdens de 24 uur werd maar liefst 2.650 euro opgehaald. “Een record”, zegt directrice Anja Van Parijs. “Nog nooit haalden we zoveel geld op met onze lesmarathon.” 

Geld dat rechtstreeks naar de Seidemann Nursery School in Gambia gaat. “Een schooltje dat kansarme kinderen in Gambia onderwijs aanbiedt en hen op die manier kansen geeft om te ontsnappen aan een uitzichtloze toekomst. Iets waar we als schoolgemeenschap alleen maar achter kunnen staan.”




Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.