Jade en Tanja verkopen fruit voor vzw Lichtpunt

Overal waar ze komen, vertrekken ze nadien met een lege fruitkar

Tanja en haar dochter Jade trekken komende zondag en maandag een laatste keer de boer op met hun fruitkar.
Kristof Vereecke Tanja en haar dochter Jade trekken komende zondag en maandag een laatste keer de boer op met hun fruitkar.
Wie af en toe op de Grote Markt passeert, heeft ze zeker en vast al zien staan met hun appelen en peren. Tanja Coryn en haar dochter Jade verkopen al weken ‘fruit for life’ ten voordele van de vzw Lichtpunt.

“De vzw Lichtpunt zet zich in voor mensen die het financieel moeilijker hebben in onze gemeente. Een goed doel dat ik een zeer warm hart toedraag”, zegt Tanja. “Omdat de Warmste Week eraan komt, besloten Jade en ik ook een actie op touw te zetten. We gaan vers fruit halen bij de boer en verkopen dat dan ten voordele van het goede doel.” De actie lijkt een groot succes te worden. Overal waar Jade en Tanja komen, vertrekken ze nadien met een lege fruitkar. “De reacties die we krijgen zijn zeer positief. Bovendien verkopen we een erg dankbaar product. Fruit is nu eenmaal lekker en gezond.” Wie hun actie nog wil steunen kan komende zondag terecht op het kerstmarktje op het Groenplein of maandag een laatste keer tijdens de wekelijkse maandagmarkt in Zelzate. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.