Geneeskunde voor het Volk zoekt schilders

Schilderwerken in nieuwe groepspraktijk starten dinsdag

Dinsdag starten de schilderwerken in de nieuwe groepspraktijk van Geneeskunde voor het Volk in Zelzate.
Kristof Vereecke Dinsdag starten de schilderwerken in de nieuwe groepspraktijk van Geneeskunde voor het Volk in Zelzate.
Geneeskunde voor het Volk start dinsdag 30 oktober met schilderwerken in zijn nieuwe groepspraktijk aan het Hoogbouwplein. De nieuwe praktijk opent volgend jaar de deuren in de zogenaamde ‘Loods 6’, een voormalig winkelpand.

42 jaar nadat grondleggers Frans Van Acoleyen en Roland Van Acker hun praktijk op het Groenplein startten, wil Geneeskunde voor het Volk een eigen medisch centrum openen. Het nieuwe centrum wordt ondergebracht in de zogenaamde ‘Loods 6’, een voormalig winkelgebouw aan het Hoogbouwplein. Met het project is 850.000 euro gemoeid.

Dinsdag 30 oktober start Geneeskunde voor het Volk met de langverwachte schilderwerken. Mensen die willen mee schilderen, kunnen zich vrijwillig opgeven. “We kunnen bijna opnieuw aan de slag in de loods. Veel mensen lieten ons al weten dat ze zin hebben om de laatste maanden mee de handen uit de mouwen te steken in de voorbereiding van de verhuis”, klinkt het bij Geneeskunde voor het Volk. 

Wie als vrijwilliger een handje toe wil steken bij de schilderwerken, is dinsdag 30 oktober om 19 uur welkom op het Groenplein 17. “We bekijken dan wat het werk precies inhoudt, krijgen wat richtlijnen en spreken af wie er wanneer kan/wil helpen”, klinkt het nog.

Wie wil helpen, geeft vooraf een seintje via 09/344.92.44 of zelzate@gvhv.be . 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.