Een op vier rijdt te snel in Kanaalstraat

Beeld ter illustratie. De politie stelde afgelopen weekend flitscamera’s op op verschillende plaatsen.
Politiezone Puyenbroeck Beeld ter illustratie. De politie stelde afgelopen weekend flitscamera’s op op verschillende plaatsen.
Een kwart van de wagens die dit weekend op snelheid gecontroleerd werden in de Kanaalstraat in Zelzate, reed te snel.

De verkeersdienst van de politiezone Regio Puyenbroeck stelde in de loop van het weekend op verschillende plaatse in de zone een flitscamera op. In Zelzate was dat in de Kanaalstraat. 104 wagens passeerden voorbij de post, waarvan er 28 te snel reden. De hoogste gemeten snelheid bedraagt 81 kilometer per uur, terwijl de snelheid er beperkt is tot 50 kilometer per uur.

Naast de overtredingen voor een te hoge snelheid werd ook een bestuurder betrapt zonder geldige verzekering. Zijn wagen werd in de klem gezet. Een andere bestuurder bleek onder de invloed te zijn van alcohol. De politie stelde ook een onmiddellijke inning op voor het niet dragen van de veiligheidsgordel.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Lydia Van Bogaert

    Zal net op de overgang van 50km/u naar 70km/u of 70km/u naar 50km/u zijn... De R4 loopt immers dwars door de bebouwde kom van Zelzate...