De Romeo’s en blues lokken massa naar Grote Markt

Ook vanmiddag opnieuw van alles te beleven tijdens augustuskermis

De Romeo's lokten de massa naar de Grote Markt.
RV De Romeo's lokten de massa naar de Grote Markt.
Het was zaterdagavond over de koppen lopen op de Grote Markt in Zelzate: De Romeo’s en de blueshappening bij café The Century lokten de massa naar de Grote Markt. “De augustuskermis leeft weer”, jubelde het feestcomité.

Kwatongen beweren wel eens dat na Katte Kermis het feest erop zit in Zelzate, maar dat is buiten enkele enthousiaste café-uitbaters rond de Zelzaatse Grote Markt gerekend. Naar aanleiding van de augustuskermis lokten ze een pak topnamen naar de Grote Markt. Bij café Ambiance stonden onder andere Sam Gooris en De Romeo’s op het podium, bij café The Century konden de bluesliefhebbers genieten tijdens de Marktfeesten. Het zorgde ervoor dat de Grote Markt afgeladen vol stond gisterenavond. “Lang geleden dat de augustuskermis nog eens zo veel volk lokte en het bewijs dat de inspanningen van de horeca werken”, aldus het feestcomité. Ook vandaag staan er met Kurt Crabbé, Nic Caan en Frank Galan nog mooie namen op het podium. Bij café Bristol en Maritime parkeert Family Radio zijn artiestenbus. Iedereen naar de Grote Markt vanmiddag en vanavond.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.