Containers vervangen houten chalet

Archieffoto Kristof Vereecke
De dertig jaar oude voetbalkantine van KVV Zelzate wordt vanaf volgend seizoen vervangen door nieuwe containers. Die worden geleverd door de gemeente Zelzate. De kantine van KVV moest begin dit voetbalseizoen al eens de deuren sluiten wegen stabiliteitsproblemen.

De oude maar gezellige kantine van voetbalclub KVV Zelzate is aan zijn laatste seizoen bezig. Dat werd in het begin van het voetbalseizoen al duidelijk. Zo moest de club de kantine voor zijn openingswedstrijd tegen SK Lochristi preventief sluiten wegens stabiliteitsproblemen. Gelukkig kon de club een tent regelen om op die manier nog snel een geïmproviseerde kantine te kunnen realiseren. "We hebben het seizoen uiteindelijk wel in onze oude kantine kunnen vervolmaken", blikt voorzitter Gerdy Haes terug.


"We kennen het probleem van de kantine van KVV al een tijdje", zegt burgemeester en verantwoordelijke voor Sport Frank Bruggeman (VLD-SD). Daarom hebben we in samenspraak met de jeugddienst beslist de oude kantine af te breken en te vervangen door nieuwe containers." Volgens Bruggeman belooft het resultaat de moeite te zijn. "In juni gaat de oude kantine tegen de vlakte en wordt ze vervangen door de nieuwe containers. Het wordt volgens mij een mooie seizoensstart bij KVV. Het zijn echt fraaie containers. Aan ruimte geen gebrek."


Bij KVV Zelzate zijn ze tevreden met de oplossing. De eersteprovincialer is momenteel volop in de strijd voor een eindrondeticket. (KVZ)