Blauwe Harten halen 517 euro op voor Thomas en kondigen nieuwjaarsontbijt aan

De Blauwe Harten haalden 517 euro op voor Thomas.
Kristof Vereecke De Blauwe Harten haalden 517 euro op voor Thomas.
‘De Blauwe Harten’, de liefdadigheidsorganisatie rond ex-burgemeester Frank Bruggeman, haalde 517 euro op voor Thomas, een zestienjarige jongen die werd geboren met een zwaar afwijkende kromming van de wervelkolom.

Deze handicap brengt zware kosten mee voor het gezin van Thomas. Daarom organiseerden ‘De Blauwe Harten’ een grandioze bingo in café Groenplein. “Met 517 euro zijn we tevreden”, zegt Frank Bruggeman. “Het is onze eerste organisatie. We zijn van nul moeten beginnen, maar hebben de smaak zeker te pakken. Het is fijn om goed te kunnen doen voor anderen door leven te brengen in de brouwerij. We zijn sowieso van plan ons te blijven inzetten voor het goede doel in Zelzate. Zo denken we er zelfs aan om volgend jaar een kerstdiner te organiseren voor kansarmen.” Kurt Reynhout mocht de centen namens Thomas en zijn familie in ontvangst nemen. “Het geld zal goed terecht komen. Alle beetjes helpen", klonk het. 

De volgende activiteit van De Blauwe Harten is een nieuwjaarsontbijt op zondag 5 januari. Voor 14 euro kan je vanaf 9 uur aanschuiven in café Markt 19. Inschrijven kan tot en met 3 januari bij Markt 19 of de leden van de Blauwe Harten.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.