Bestuurder komt om het leven bij aanrijding tegen vrachtwagen

Het ongeval gebeurde in de Kanaalstraat.
Jeroen Desmecht Het ongeval gebeurde in de Kanaalstraat.
Een man is zondagmiddag om het leven gekomen bij een verkeersongeval in Zelzate. Hij kwam met z'n wagen onder de oplegger van een vrachtwagen terecht. 

Het ongeval vond rond 13 uur plaats in de Kanaalstraat, tussen het op- en afrittencomplex van de E34 en het kruispunt met de Assenedesteenweg. Politie, zorgverleners en brandweer kwamen ter plaatse en stelden de rode tent op. In de richting van Zelzate werd één rijstrook tijdelijk afgezet. Door de enorme klap moest de brandweer het voertuig van onder de trekker halen. 

Over de exacte omstandigheden van het ongeval is voorlopig weinig duidelijkheid. De vrachtwagen stond op het moment van de feiten stil, allicht voor een rood licht verderop, waarna de wagen tegen hoge snelheid op de trekker inreed. De bestuurder overleed ter plaatse. 

Het parket van Oost-Vlaanderen werd ingelicht en stelde een verkeersdeskundige aan. “De dynamiek van het ongeval wordt nog onderzocht”, klinkt het. “Meer informatie kunnen we voorlopig niet kwijt.”
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Peter Vrolijk

    Heel erg voor het slachtoffer en zijn nabestaanden. Je verlaat je huis en komt nooit meer terug. Horror.