Bekende Facebookhond opent losloopweide

Tuur en zijn vrienden hebben er een paradijsje bij

Tuur Haelman, de bekendste hond van Zelzate en omstreken
Kristof Vereecke Tuur Haelman, de bekendste hond van Zelzate en omstreken
Tuur, de poedel die met bijna 900 Facebooklikes de bekendste hond van Zelzate en omstreken is, mocht zondag de nieuwe losloopweide in het gemeentepark openen. 

De hondenloslosloopweide kwam er op vraag van enkele hondenliefhebbers die van het gemeentepark hun favoriete uitlaatplekje gemaakt hebben. “Zo’n prachtig park nodigt uit om met de hond te gaan wandelen”, zegt Marcel Haelman, het baasje van Tuur. “Alleen is het jammer dat de hond altijd aan de leiband moet. Daarom is het goed dat er nu een losloopweide komt. Zo kunnen onze trouwe viervoeters ook genieten van dit prachtige park.” 

De loosloopweide werd gerealiseerd met geld van het evenement ‘Wandelen met Tuur.’ Aan alles werd gedacht: een afzonderlijke zone voor gevaarlijke honden, bankjes voor  de baasjes,… “Onze Tuur en zijn vrienden hebben er een klein paradijsje bij”, knipoogt een tevreden Marcel Haelman, die er luidop van droomt om in Zelzate ook een dierenbegraafplaats te realiseren. 

Tientallen honden kwamen samen met Tuur de nieuwe losloopweide openen.
Kristof Vereecke Tientallen honden kwamen samen met Tuur de nieuwe losloopweide openen.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.