‘Niet alledaagse voertuigen’ veroveren zondag Grote Markt tijdens Salt City Meeting

De Salt City Meeting: dat zijn auto's, muziek en mooie vrouwen.
Foto Kristof Vereecke De Salt City Meeting: dat zijn auto's, muziek en mooie vrouwen.
De Grote Markt van Zelzate is zondag voor de zesde keer het decor van de Salt City Meeting, een evenement waarbij de passie voor auto’s en fiftiessfeer hand in hand gaan.

Net zoals vorig jaar kan je er gaan kijken naar tientallen ‘niet alledaagse’ voertuigen zoals oldtimers, classic cars, hotrods,... Naast autoliefhebbers mikt de organisatie ook op muziekliefhebbers. Zo programmeren ze er dit jaar vier rockabillybands op twee verschillende podia. “Maar eigenlijk is er nog zo veel meer”, klinkt het bij de organisatie. “Een gezellige shoppingmarkt, pin-ups voor fotoshoots, springkastelen,…” 

Landbouwvoertuigen en tuning-cars zijn niet welkom. “Tenzij die laatste een radicale verbouwing ondergaan hebben”, klinkt het nog.  Afspraak zondag 1 september van 11 tot 22 uur op de Grote Markt. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.