Voor wie nog inspiratie zoekt voor Valentijn: geniet van erotische vertellingen in bibliotheek

In de bibliotheek van Zele kan je op vrijdag 15 en zaterdag 16 februari genieten van erotische vertellingen.
Geert De Rycke In de bibliotheek van Zele kan je op vrijdag 15 en zaterdag 16 februari genieten van erotische vertellingen.
Het feest van de liefde willen Rhetorika en de Zeelse Bib niet zomaar laten voorbijgaan: op vrijdag 15 en zaterdag 16 februari 2019 kan je, telkens om 20 uur, komen genieten van erotische vertellingen in de bib. 

Hannes Beauprez zal de verhalen van Theater Rhetorika met zwoele klarinetklanken versieren: woord en muziek zullen elkaar die avond verleiden. Gezien de aard van de verhalen kom je enkel binnen als je minstens 16 bent. Liefde en erotiek vragen immers een zekere rijpheid. Het aantal plaatsen is beperkt, je kan vooraf aan de balie van de bibliotheek (Lokerenbaan 41 Zele) je stoeltje komen reserveren. De acht euro die je betaalt, gaan naar een lokaal goed doel. Jij krijgt er niet alleen liefdesinspiratie voor terug, maar ook een drankje om je voor het vervolg van de nacht in de stemming te brengen…
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.