VMC Zele stelt lijst voor

VMC Zele stelt haar kandidaten voor.
Geert De Rycke VMC Zele stelt haar kandidaten voor.
Lijsttrekker en lijstduwer Hulya Ertas en Craig De Meyer
Geert De Rycke Lijsttrekker en lijstduwer Hulya Ertas en Craig De Meyer
De nieuwe Zeelse partij Vlaams Multicultureel Collectief dingt op zondag 14 oktober voor de eerste keer naar de stem van de kiezer. 

Lijsttrekker is Hulya Ertas, zaakvoerster van een boekhoudkantoor. Ze omschrijft zichzelf als “een feitenjaagster die niet stopt tot ze alle mogelijkheden heeft onderzocht”. Bovendien wil ze als zelfstandige “de Zeelse KMO’s niet uit het oog verliezen”. In totaal heeft VMC 13 kandidaten op de lijst. Lijstduwer is Craig De Meyer, een 26-jarige Zelenaar. Enkele belangrijke aandachtspunten voor de partij zijn multiculturaliteit, communicatiebeleid, lokale handel promoten, veiligheid en de herziening en verbetering van sociale hulp. Voor de provincieraadsverkiezingen heeft VMC zes kandidaten.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.