Seizoen De Wiek sluit af met voorstelling nieuw programma

Het einde van het culturele seizoen wordt in gemeenschapscentrum De Wiek afgesloten met de voorstelling van het programma voor volgend seizoen.

Zondag wordt het cultureel seizoen afgesloten tijdens de 'Salu-Wiek-dag'. Die dag worden bekende Vlamingen en Zelenaars verwacht om nog een laatste culturele dag te beleven. "Huismoderator van De Wiek Frank Van Mossevelde zal samen met zijn praatgasten, waaronder TV-vedette Els De Schepper, het programma van volgend jaar voorstellen en voorzien van commentaar. Dat doen ze samen met Dirk Van Vaerenbergh en Paula Bangels", zegt schepen van Cultuur, Guy De Roover (ZDB). Ook goochelaar Nicholas, bekend van VTM, komt langs en brengt een halfuur magische goochelnummers.


"Het voorbije cultuurjaar zorgden talrijke Zeelse cultuurverenigingen voor hoogstaande concerten en voorstellingen in ons gemeenschapscentrum. Dat kon cultuurprogrammator Veroniek De Leenheer en haar team mooi combineren met voorstellingen van artiesten van buiten Zele", zegt De Roover. "Het voorbije cultuurseizoen was een voltreffer en dat willen we ook volgend jaar bereiken." Wie de voorstelling van het nieuwe programma van op de eerste rij wil meemaken, koopt best vooraf een ticket voor 10 euro. De 'Salu-Wiek-dag' start om 15 uur en om 16.30 uur wordt er afgesloten met een dessertenbuffet." Info: www.dewiek.be. (KDBB)