Ropeskippers Siluskip behalen medailles op EK in Oostenrijk

De ropeskippers van Siluskip zetten een glansrijke prestatie neer.
Geert De Rycke De ropeskippers van Siluskip zetten een glansrijke prestatie neer.
Ropeskippingclub XL Rope & Dance trok afgelopen week naar het Europees Kampioenschap in het Oostenrijkse Graz en behaalde een mooie medailleoogst. “Stuk voor stuk uitmuntende resultaten die het resultaat zijn van hard werken en trainen”, klinkt het bij de club.

Op het Youth Open Tournament deden twee teams mee. Het eerste team (Matthé, Mona, Fleur en Yara) deed mee aan de mixed-team-competition en veroverde een bronzen medaille. Het andere team (Hanne, Tess, Runa, Febe D. en Febe S) behaalde zilver op de meisjesteams-competitie.

Individueel deden de beloften mee aan de freestyles, waarin Hanne mooi 10e werd en Matthé behaalde een mooie 4e plaats.

Voor de Europese kampioenschappen vaardigde Siluskip twee teams af. Eén team werd vice-Europees kampioen. Het andere team behaalde een mooie vijfde plaats.

De ropeskippers van Siluskip zetten een glansrijke prestatie neer.
Geert De Rycke De ropeskippers van Siluskip zetten een glansrijke prestatie neer.

Op de individuele Masters haalde Siluskip eveneens fantastische resultaten. Pieter-Jan De Backer werd Europees kampioen met een zilveren medaille op de 3 minuten speed en voor zijn freestyle-oefening. Jelle Christiaens werd mooi vice-Europees kampioen met een zilveren medaille op de 30 seconden speed, en goud voor de freestyle.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.