Oudere bestuurder eindigt in gracht nadat hij rollende fles wijn wil tegenhouden

De man kwam met zijn voertuig in de gracht terecht.
RV De man kwam met zijn voertuig in de gracht terecht.
Een oudere bestuurder is met zijn Mercedes in de gracht beland nadat hij een fles wijn die aan het rollen was geraakt in een bocht wilde tegenhouden. De fles lag op de passagierszetel naast hem. Doordat hij de fles wilde tegenhouden, lette hij niet meer op de weg en kwam hij in de gracht terecht. De man zelf bleef ongedeerd. 

Het ongeval gebeurde rond 17.30 uur in de Koelaarstraat in Zele. De chauffeur nam een scherpe bocht waardoor op de passagierszetel een fles wijn aan het rollen ging. Hij raakte hierdoor afgeleid en kwam in de gracht terecht. Zijn voertuig bleef relatief intact, maar hij kon niet meer zelf uit de gracht rijden. Een voorbijganger merkte het ongeval op en verwittigde de hulpdiensten. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.