Kunstmarkt Montmartre viert tiende verjaardag met XL-editie

Zele Beleeft en Montmartre XL pakken uit met een gevarieerd programma.
Geert De Rycke Zele Beleeft en Montmartre XL pakken uit met een gevarieerd programma.
Dit weekend staat Zele volledig in het teken van Zele Beleeft en Montmartre. Rond het Marktplein zijn er tal van activiteiten te beleven met doorlopend animatie voor jong en oud. 

Zele Beleeft en Montmartre XL komen tot stand dankzij de samenwerking met verschillende partners. Heel wat Zeelse handelaars stellen tijdens de middenstandsmarkt op zaterdag 18 mei hun producten of diensten met veel plezier aan het publiek voor. Sportievelingen kunnen deelnemen aan een fietstocht of een city trail en doorlopend is er een ruim aanbod van animatie voorzien voor de allerkleinsten onder ons. ‘s Avonds wordt er afgesloten met een streepje muziek.

Op zondag 19 mei vieren de organisatoren het 10-jarig bestaan van Montmartre met een XL-editie. Een recordaantal deelnemers heten je dan welkom op de gezelligste openlucht kunstmarkt van Oost-Vlaanderen.  In dit weekend - en ook de dagen erna - organiseert Kunst Nu een expo in het vlakbij gelegen oude postgebouw.

Om de mobiliteit en de toegankelijkheid te bevorderen, vraagt het gemeentebestuur aan iedereen om zoveel mogelijk te voet of met de fiets naar de evenementen te komen. 

Zele Beleeft en Montmartre XL pakken uit met een gevarieerd programma.
Geert De Rycke Zele Beleeft en Montmartre XL pakken uit met een gevarieerd programma.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.