Jonge bestuurder (19) als bij wonder lichtgewond nadat hij onder geparkeerde oplegger terechtkomt

De bestuurder kwam er vanaf met lichte verwondingen.
Koen Baten De bestuurder kwam er vanaf met lichte verwondingen.
Op de Europalaan in Zele is een man deze middag lichtgewond geraakt nadat hij met zijn voertuig onder een geparkeerde oplegger terecht was gekomen. 

Het ongeval gebeurde rond 12.45 uur. De bestuurder reed met zijn Renault in de richting van Dendermonde toen hij plots afweek van zijn rijbaan ter hoogte van het kruispunt met de Lokerenbaan. Daar knalde hij op een geparkeerde oplegger. Vermoedelijk was hij verblind door de zon. 

Zijn voertuig kwam grotendeels onder de vrachtwagen terecht en liep aanzienlijke schade op. De bestuurder raakte als bij wonder slechts lichtgewond. 

De klap was bijzonder hevig.
RV De klap was bijzonder hevig.

De brandweer van Zele kwam ter plaatse om de brokstukken op te ruimen en een rijstrook af te sluiten. Hierdoor was er lichte verkeershinder. De oplegger moest even verplaatst worden om het autowrak te kunnen takelen. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.