Horeca Zele Dijk zamelt geld in voor De Accolade

De horecazaken van Zele Dijk zetten zich de komende weken in voor het goede doel.
Geert De Rycke De horecazaken van Zele Dijk zetten zich de komende weken in voor het goede doel.
De dagen korten en de temperatuur daalt, maar niet bij restaurants Den Anker en ’t Schipken in Zele Dijk. Samen met het buurtcomité Zele Dijk maken ze zich klaar voor De Warmste Week. Dit jaar bundelen de restaurants en het buurtcomité hun krachten ten voordele van De Accolade.

De Accolade ondersteunt kinderen met een beperking in regio Waas en Dender. Door een optimale ondersteuning van het kind, kan het beter leren en zal het later gemakkelijker een plaatsje vinden in de maatschappij.

Door de steun van restaurants Den Anker en ’t Schipken kan De Accolade één van hun dromen waar maken. Ze zullen als pionier een materialendatabank oprichten waarbij kinderen met een beperking voor korte of langere termijn pedagogisch materiaal kunnen uitlenen. De dienst zal binnenkort toegankelijk zijn voor het gezin van het kind, leerkrachten, verenigingen, jeugdbewegingen,...

Dit initiatief steunen is eenvoudig en vooral lekker. Noteer alvast volgende data: op 30 november kan je voor het goede doel pannenkoeken eten in Den Anker, doorlopend kan je huisgemaakte advocaat kopen in restaurant ’t Schipken. Het hoogtepunt is de kerstmarkt op 8 december van 14 uur tot 20 uur met tal van kraampjes.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.