Happy New Years Run op de Heikant

Illustratiefoto
Van Groenderbeek Eddy Illustratiefoto
Fun, muziek, beats, lichtspektakel, gezellige sfeer, afterparty. Dat zijn de ingrediënten van de Happy New Years Run op zaterdag 4 januari vanaf 18 uur.

Parkeren op het parcours is uitgesloten aangezien het volledig verkeersvrij is vanaf 17 uur. Er is parkeergelegenheid aan de voetbalterreinen van FC Heikant, Rechte Heistraat (kleedkamers en douches op 400 meter van de start/inschrijving), maar die zal vermoedelijk geen plaats kunnen bieden aan alle deelnemers.

Als je op voorhand ingeschreven bent, kan je je nummer afhalen in de tent op het kerkplein waar ook de start en aankomst zijn. De lijsten met nummers zullen uithangen aan de tent. De eerste 150 ingeschreven deelnemers ontvangen een led-sportarmband (5 of 10 km). Er worden maximum 150 deelnemers toegelaten op de 5 km en op de 10 km maximum 150 deelnemers. Schrijf je tijdig in online via www.dulledorpsdagen.be.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.