Druk weekend voor politiezone Berlare/Zele

Copyright : Geert De Rycke

De politiezone Berlare/Zele had afgelopen weekend de handen vol met tal van inbraken en ongevallen. Vrijdagavond werd op het kruispunt N47 en Durmen een overstekende fietsster aangereden door een auto die afsloeg. De vrouw kwam hierbij ten val en werd gewond overgebracht naar het ziekenhuis voor verzorging. Later op de avond werd in de Kastanjelaan in Zele een inbraak vastgesteld in een woning. Er werd een gaatje geboord in het raam en de daders gingen aan de haal met geld en juwelen. 

Zaterdag gebeurde er in de Driesstraat in Zele een aanrijding waarbij een gaslek ontstond. Enkele nabijgelegen woningen werden uit voorzorg geëvacueerd, maar de brandweer en Eandis hadden de situatie snel onder controle. 

Rond 21.00 uur zaterdagavond werd er in de Dijkstraat in Zele een verdacht voertuig opgemerkt. Bij controle van de wagen en de inzittenden werd een hoeveelheid drugs en toebehoren gevonden. De nodige pv’s werden opgesteld. 

Er kwamen ook nog enkele meldingen binnen van onaangepast rijgedrag, maar deze voertuigen werden niet meer aangetroffen door de politie. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.