Droomhuis maakt feest van Zeelse doortocht Ronde van Vlaanderen

Het collectief Droomhuis staat ook dit jaar weer in voor het feest tijdens de doortocht van de Ronde van Vlaanderen aan de Zandberg in Zele.
Geert De Rycke Het collectief Droomhuis staat ook dit jaar weer in voor het feest tijdens de doortocht van de Ronde van Vlaanderen aan de Zandberg in Zele.
Voor het derde jaar op rij zetten de jongeren van het Zeelse collectief ‘Droomhuis’ een feest op poten tijdens de doortocht van ‘Vlaanderens mooiste’ aan de Zandberg.

“We zorgen voor streetfood, drinken en dj’s die de wielerfans in de juiste stemming brengen”, verduidelijkt Bram Merckx van Droomhuis. “Na de doortocht kunnen de aanwezigen de koers verder volgen op groot scherm.” Op de line-up prijken onder meer de namen van dj Schoukeirel, Appi&Roger, dj Leonardo, dj Kris en dj MB.

Praktisch geldt vanaf zaterdagnamiddag een parkeerverbod op de Zandberg. De tenten en standen worden zondagochtend opengesteld. De Ronde passeert rond 11.30 uur in Zele langs de volgende straten: Hansevelde - Huivelde - Europalaan (N47) - Dendermondebaan - Dr. A. Rubbensstraat - Markt - C. Meeusstraat - Oudburgstraat - Kouterstraat – Gentsesteenweg.

Naast de feestzone aan de Zandberg zijn er ook grote schermen aan het J.Billiaertplein aan de Kouterkerk. De organisatie is in handen van café Trapkes Op. Ook aan de kerk van Huivelde kan de wedstrijd op groot scherm gevolgd worden.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.