Chauffeur rijdt rechtdoor aan rotonde en belandt tegen omheining van woning

Hond in wagen ontsnapt en is momenteel spoorloos.

De schade aan de wagen en de omheining was groot.
Koen Baten De schade aan de wagen en de omheining was groot.
Op de Keltenlaan in Zele is een bestuurder met zijn Mercedes tegen een omheining van een woning terechtgekomen. 

De man reed op de Keltenlaan in de richting van Berlare. Aan de eerste rotonde liep het echter mis, de chauffeur reed gewoon rechtdoor, waardoor hij op de rotonde knalde. Daarna verloor hij de controle en nam hij enkele meters verder enkele paaltjes mee om dan tot stilstand te komen tegen een lantaarnpaal en een omheining van een woning. 

Hoe het komt dat hij de rotonde niet opmerkte, is niet duidelijk. De bestuurder raakte als bij wonder niet gewond, maar de materiële schade na het ongeval was wel aanzienlijk. In de wagen zat op het moment van het ongeval ook een hond. Deze zette het na het ongeval op een lopen en zou het laatste gezien zijn op Avermaat in Zele. Een ploeg van de Zeelse brandweer kwam ter plaatse om de rijbaan en de brokstukken op te ruimen. Het voertuig werd getakeld en is rijp voor de schroothoop. De politie kwam ter plaatse om de nodige vaststellingen te doen. De bewoners zelf waren op het moment van het ongeval aanwezig en waren geschrokken van de klap. Het rondpunt is momenteel afgesloten voor het verkeer, dat moet rondrijden via Veldeken. 

De bestuurder reed eerst hier op de rotonde om dan even verderop tegen de omheining tot stilstand te komen.
Koen Baten De bestuurder reed eerst hier op de rotonde om dan even verderop tegen de omheining tot stilstand te komen.
De brandweer van Zele kwam de brokstukken opruimen en de weg weer vrij maken.
Koen Baten De brandweer van Zele kwam de brokstukken opruimen en de weg weer vrij maken.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.