Babbelonië verhuist naar bibliotheek

Illustratiefoto
Geert De Rycke Illustratiefoto
Babbelonië, het oefenmoment voor anderstalige Zelenaars om hun Nederlands te onderhouden en verbeteren door te praten met Nederlandstalige inwoners, zal vanaf 2020 in de bibliotheek plaatsvinden.

Vanaf januari gaat Babbelonië elke donderdagnamiddag door van 13.15 uur tot 15.15 uur in het bovenzaaltje van de bibliotheek. Met uitzondering van de schoolvakanties. Deelnemen blijft gratis en inschrijven is niet noodzakelijk. Kom gewoon langs, er staat altijd een kopje koffie of thee voor je klaar.

De gemeente is nog op zoek naar zowel Nederlands- als anderstaligen om de groep te versterken. Voor meer info kan je terecht bij Christel Immegeers via 052 45 99 70, diversiteit@zele.be of bibliotheek@zele.be.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.