VIDEO: Politie Oostende vervult grote droom van terminaal zieke Orlin (10)

Orlin bezoek politie Oostende
rv Orlin bezoek politie Oostende
De politie van Oostende heeft één van de dromen van Orlin (10) waargemaakt. Het jongetje uit Zedelgem is terminaal ziek en droomde ervan om een dagje mee te lopen met een hondenbrigade. “We zijn blij dat we één van de wensen van die jongen hebben kunnen waarmaken”, klinkt het bij de Oostendse politie. 
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Het verhaal van Orlin is ondertussen bekend. Het tienjarig jongetje uit Zedelgem was vier jaar toen hij voor het eerst leukemie kreeg. Zijn kans op genezing was 95 procent en de zware chemo sloeg aan. Maar Orlin herviel. Een eerste keer, anderhalf jaar later. En dan nog eens, afgelopen zomer. De dokters zien nu geen uitweg meer en geven de moedige kerel nog hoogstens zes maanden. Zijn ouders proberen in die tijd zoveel mogelijk van zijn wensen in te vullen. Eén daarvan was een dagje meelopen met de hondenbrigade van de politie. Die droom kwam deze week uit in Oostende. “De honden waren een geweldige ervaring”, klinkt het bij de politie. Behalve optrekken met de honden, bracht Orlin ook een bezoekje aan de schietstand. De jonge knaap was danig onder de indruk van de ervaring. Ook de politiemensen die hem begeleidden vonden het een mooie ervaring. 

Orlin bezoek politie Oostende
rv Orlin bezoek politie Oostende
Orlin bezoek politie Oostende
rv Orlin bezoek politie Oostende
Orlin en de dolfijnen
Henk Deleu Orlin en de dolfijnen3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • aaron lammens

    Mooi gebaar van de oostendse politie om zijn droom te helpen vervullen hopelikk mag hij nog meer dromen waarmaken

  • asli ugurlu

    İk hoop op een mirakel dat je terug de oude wordt kerel.

  • Katrien Declerck

    Och kleine schat. Geniet nog van alles wat je nu nog mag meemaken.