Avondshopping en muziek op allereerste Winterbatjes

Het Zedelgems Batjescomité.
BHT Het Zedelgems Batjescomité.
Het Zedelgems Batjescomité pakt deze winter uit met een primeur: op vrijdag 20 december vinden voor het eerst de ‘Winterbadjes’ plaats.

De Zedelgemse Batjes zijn bekend als een jaarlijks dorpsfeest in Zedelgem, dat telkens plaatsvindt gedurende drie dagen rond 10 augustus. “Aangezien een jaar wachten op het tofste dorpsfeest van de streek voor velen een kwelling is, hebben we beslist om er in de winter ook iets bij te nemen”, glimlacht Stijn Beschuyt. Op vrijdagavond 20 december zet het comité de vakantie in vanaf 17 uur. Dan start de laatavondshopping. De winkels blijven speciaal langer open, zodat bezoekers een mooie winterwandeling kunnen maken en de laatste cadeautjes voor het eindejaar kunnen ophalen.

MusicMaster Ward, een jong dj-talent van eigen bodem, zorgt voor de opwarming op het Vynckeplein. Om 20 uur treedt de zeskoppige coverband Mr. O & The Havanas op. Zij zullen een mix brengen van bekende rocknummers en Nederlandstalige meezingers. Er zijn ook standjes voorzien met diverse winterdranken en hapjes.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.