Agressieve reiziger werpt steen naar chauffeur van De Lijn

(Archieffoto)
Belga (Archieffoto)
Een agressieve reiziger heeft gisteren in Zedelgem (West-Vlaanderen) een chauffeur van De Lijn bekogeld met een steen en verbaal aangevallen. De politie moest tussenbeide komen, meldt de Krant van West-Vlaanderen.

Het incident vond gisterenmiddag plaats toen de bus op weg was naar de halte aan Vijfwege. Een man die meewilde met de bus gooide een steen naar het voertuig. De chauffeur moest stoppen, waarna de reiziger verbaal agressief werd. Volgens de Krant van West-Vlaanderen moest de politie erbij gehaald worden.

"Wij veroordelen iedere vorm van agressie", zegt De Lijn-woordvoerster Inge Debruyne in een reactie. "Dus ook zeker dergelijk gedrag zoals in Zedelgem."
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Michel de Coorebyter

    Als men al die berichten leest over agressiviteit tegen chauffeurs, politie, parkeerwachters, ..... Dan kan het toch niet anders dan dat die mensen onder een constante stress leven. En dan zijn we verwonderd dat er veel burn-outs zijn? Ik vrees dat sommige medemensen hier een zware verantwoordelijkheid in dragen.

  • Hilde Eykens

    Het wordt hier elke dag veiliger