Acht wagens betrokken bij ongeval net voor werken
op E40, maar niemand gewond

Even voorbij het ongeval vonden werken plaats.
JVM Even voorbij het ongeval vonden werken plaats.
Op de E40 in Loppem vond dinsdagmorgen een kleine kettingbotsing plaats net voor de werken richting binnenland. Daarbij waren in totaal acht voertuigen betrokken. Niemand raakte gewond.

Het ongeval vond omstreeks 8.30 uur plaats, 200 meter voor de afrit in Loppem. In totaal waren bij de kleine kettingbotsing liefst acht wagens betrokken. Over de oorzaak van de botsing bestaat geen duidelijkheid. Op het moment van het ongeval hing er wel een dichte mist en stond er al een kleine file ten gevolge van de werken die even verderop plaatsvonden. Die file dikte nog aan door de botsing. De rechter- en middenstrook waren immers afgesloten voor het verkeer, waardoor het op een bepaald moment zelfs aanschuiven was vanaf Jabbeke. Gelukkig kon de snelweg na nog geen uurtje vrijgemaakt worden. Niemand raakte gewond, maar verschillende wagens moesten wel getakeld worden.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.