“Ze hebben situatie daar niet in de hand”

Het dierenopvangcentrum De Zorghoeve in Leefdaal laat flink wat stof opwaaien, nu blijkt dat een aantal dieren dat naar andere centra werd overgebracht er heel erg aan toe zijn. “Door zo’n praktijken dweilen wij met de kraan open”, klinkt het bij de andere opvangcentra. “Hier vallen nog elke dag lijken uit de kast van de vorige eigenaar” repliceert de huidige eigenaar, die tot voor kort nog beenhouwer was.

0 reacties

 1. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"