Zestienjarige verdachte uit Brussel geïdentificeerd voor steekpartij in Zaventem

Bij het incident werd een jongen in de nek gestoken.
Shauny Verheulpen Bij het incident werd een jongen in de nek gestoken.
De politie heeft een verdachte kunnen identificeren voor de steekpartij die afgelopen vrijdag plaatsvond aan het Kerkplein in Zaventem. Dat meldt het parket Halle-Vilvoorde. Het gaat om een 16-jarige jongen uit Brussel. 

"Het dossier zal om die reden overgemaakt worden aan het parket van Brussel dat bevoegd is voor de minderjarige", zegt parketwoordvoerder Gilles Blondeau.

Het incident vond vrijdag rond 17 uur plaats aan het Kerkplein in het centrum van Zaventem. Om een nog onduidelijke reden kwam het daar tot een confrontatie tussen enkele jongeren.

Een van die jongeren kreeg daarbij een messteek in de nek. Hij werd met een MUG-team naar het ziekenhuis gebracht, maar verkeerde vrijdagavond al niet meer in levensgevaar.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • dirk verschoore

    16 jaar? Goed bezig daar gaan we nog van horen, genre gekend bij politie en gerecht

  • jeroen Deschrijver

    Vrij onder strikte voorwaarden? Ze lachten er eens mee en deden gewoon verder. Niets aan de hand. Zaventem is ondertussen zooo marginaal geworden.