Sport en Steun Nossegem gehuldigd als verdienstelijke wielerclub

Algemene Jaarvergadering Vlaams-Brabantse Afdeling
Vertommen Algemene Jaarvergadering Vlaams-Brabantse Afdeling
Sport en Steun Nossegem werd op de voorbije algemene jaarvergadering van Cycling Vlaanderen afdeling Vlaams-Brabant gehuldigd als verdienstelijke wielerclub. Dat hadden ze te danken aan de prima organisatie van de provinciale kampioenschappen veldrijden.

Ondervoorzitter en parcoursverantwoordelijke Johan Verduystert uit Zaventem kwam de trofee verbonden aan de huldiging in ontvangst nemen. Hun Patattencross aan de Melsbroekstraat was het voorbije seizoen aan de tiende editie toe en daarvoor wilden ze iets speciaals. Dat werd finaal een provinciaal kampioenschap voor de nieuwelingen, junioren, beloften, elites z/c, vrouwen en masters. Deze geslaagde kampioenschappen leverden hen deze mooie titel op.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.