Scouts Imbroek krijgt eindelijk nieuwe lokalen

Het gemeentebestuur knipte het lintje officieel door.
Baert Marc Het gemeentebestuur knipte het lintje officieel door.
De nieuwe lokalen van de scouts Imbroek in de Imbroekstraat in Zaventem zijn in aanwezigheid van burgemeester Ingrid Holemans en schepen van Jeugd Bart Dewandeleer ingehuldigd. De nieuwbouw heeft zeven lokalen die multifunctioneel gebruikt kunnen worden.

De grootste scoutsvereniging van Zaventem kan sinds zondag in zijn nieuwe lokalen. De bouw in de Imbroekstraat nam vijf jaar in beslag en kostte de gemeente Zaventem een miljoen euro. In totaal heeft het gebouw, dat van de hand is van Zaventemse architectenbureau EBTCA, een oppervlakte van 400 vierkante meter. Daarbovenop is er een buitenruimte die overdekt is met een luifel van 250 vierkante meter. 

Multifunctioneel

De hoofdgebruiker van de nieuwbouw is de scouts Imbroek, maar aangezien dat het gebouw multifunctioneel is en de muren uitgeschoven kunnen worden tot een grote ruimte, kan het ook dienen voor andere activiteiten. De gemeentelijke speelpleinwerking kan er bijvoorbeeld georganiseerd worden, net als activiteiten voor andere jongerenverenigingen.   

Nieuwe scoutslokalen
Baert Marc Nieuwe scoutslokalen
Nieuwe scoutslokalen
Baert Marc Nieuwe scoutslokalen
De nieuwe lokalen werden meteen ingehuldigd met een feestelijke barbecue.
Baert Marc De nieuwe lokalen werden meteen ingehuldigd met een feestelijke barbecue.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.