Pop@Park verwelkomt Soulsister en Magical Flying Thunderbirds

Op dinsdag 15 augustus vindt in het park Mariadal in Zaventem het jaarlijkse Pop@Park plaats. Met onder meer Soulsister en The Magical Flying Thunderbirds zet de organisatie opnieuw grote namen op de affiche. In de namiddag vinden de traditionele loopwedstrijden plaats en is er ook heel wat animatie voor de kinderen.

15 augustus is voor Zaventemnaars ondertussen een traditie van muziek en sport geworden. Al jaren worden er op die dag loopwedstrijden in het kader van de jogging Dwars door Zaventem georganiseerd. Ook dit jaar zijn er verschillende afstanden: 21, 10, 5 en 1 kilometer, 300 en 600 meter, en de Karamellenloop voor de allerkleinsten. Daarnaast kan er ook gewandeld worden.


Ondertussen kunnen kinderen ook genieten van allerlei activiteiten. Na het sportieve gedeelte, is het tijd voor muziek met Pop@Park. Om 17.30 uur geeft She Bad, de band die de rockrally won, de muzikale aftrap. Nadien staan ook The Kids, Soulsister, The Magical Flying Thunderbirds en dj Steff op het podium.


De gemeente, die het festival gratis aanbiedt, gaat tijdens Pop@Park voor het eerst met 5.000 herbruikbare bekers werken om de afvalberg te verkleinen. (RDK)