Passagier haalt uit naar agenten: “Vuile racisten!”

Het is soms aanschuiven op de luchthaven, tot irritatie van sommige passagiers
Baert Het is soms aanschuiven op de luchthaven, tot irritatie van sommige passagiers
Een ongeduldige passagier riskeert 1 maand cel met uitstel en een boete van 400 euro voor smaad. De man kreeg het op de luchthaven aan de stok met agenten en maakte hen uit voor racisten.

De man kreeg het op zijn heupen in een van de wachtrijen van de luchthaven. Hierop begon hij zich verbaal te roeren. Enkele agenten maanden hem aan tot kalmte, maar dat hielp niet. Vervolgens vroegen de agenten zijn identiteitspapieren, maar dit werkte als een rode lap op een stier. “Vuile racisten! Jullie mogen die identiteitspapieren steken waar de zon niet schijnt!”, haalde hij uit. 

Voor de feiten werd een minnelijke schikking verstuurd maar die ontving hij naar eigen zeggen niet. Daarom werd hij gedagvaard voor de correctionele rechtbank. “Ik denk niet dat ik die exacte bewoordingen gebruikt heb”, deed hij zijn verhaal, “maar er was wel wat discussie.” Uitspraak op 5 december. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.