Hinder verwacht door asfalt- en betonherstellingen op Brusselse binnenring

Kos
Op de Brusselse binnenring in Sint-Stevens-Woluwe worden de komende twee weken enkele asfalt- en betonherstellingen uitgevoerd. 

Komende week wordt het asfalt twee nachten hersteld ter hoogte van de verkeerswisselaar met de E40. De werken starten maandagavond. Van middernacht tot 5 uur zorgt een mobiele werf voor de asfaltherstelling. De drie rijstroken zullen er versperd zijn, waardoor het verkeer over de twee rijstroken van de afslag naar de E40 moet. Ook dinsdagnacht worden diezelfde werken uitgevoerd.

In het Hemelvaartweekend wordt 300 meter verderop op de Brusselse binnenring het beton hersteld. Die werken starten op woensdagavond 29 mei om 20 uur. Overdag blijven de linker- en de middenrijstrook beschikbaar, terwijl de rechterrijstrook afgesloten blijft. Tussen 20 en 5 uur zijn enkel één linker- en één rechterrijstrook vrij. De werken worden zondagavond 2 juni rond 23 uur afgerond.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Stella Birkenbrau

    Is het niet (de vermeende hinder) op de E40 bij de binnenrijden van Brussel dan is het toch zeker hierdoor dat er enorme verkeersoverlast zal heersen...