Geboeide man gesignaleerd in Vilvoordelaan

Politie Zaventem.
Photo News Politie Zaventem.
Mysterieus signalement op het buurtinformatienetwerk in Zaventem zaterdagnamiddag. Op de Vilvoordelaan werd een geboeide man gesignaleerd. De politie kon ter plaatse echter niets vinden.

“Oudere man met handboeien (handen vastgeboeid achter zich en jas over de handboeien)”, stond er te lezen bij het signalement. De man werd opgemerkt in de Vilvoordelaan.

Een onderzoek van de politie leverde echter niets op. “Onze patrouille is ter plaatse gegaan, maar heeft daar niets verdacht gezien”, zegt korpschef Jean-Pierre Van Thienen van de Zaventemse politie. “Het signalement was op ons bureau binnengekomen via twee kinderen. Ter plaatse kon de ploeg echter niets vaststellen. Het is dus maar de vraag of het niet om een grap gaat. De Vilvoordelaan is een vrij drukke straat, dus daar zou toch iemand iets moeten gezien hebben.”
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Erik Moens

    Zal wel niet door de gemeentepolitiek zijn geweest dat die mens geboeid was...