Door regen geannuleerde Runway Family Picknick gaat nu zondag door

Ook op de vorige editie van de Runway Family Picknick was heel wat kinderanimatie.
rv Ook op de vorige editie van de Runway Family Picknick was heel wat kinderanimatie.
Nadat de hevige regenval de Runway Family Picknick op zondag 28 juli letterlijk in het water deed vallen, hebben de organisatoren een nieuwe datum voor de picknick gevonden. Op zondag 18 augustus is iedereen welkom aan het spottersplatform 01/19 in het Vliegbos in Nossegem.

De Runway Family Picknick start om 11.30 uur. Iedereen brengt zijn eigen eten mee, de organisatie zorgt voor leuke animatie. Zo is er tussen 12 en 15 uur een ‘Mini Luchtvaartkermis’. Er zijn activiteiten voor de kinderen zoals grime, sjoelbak, kegelspel, blikkenwerpen en een luchtvaartquiz. Dankzij de schenkingen van luchtvaartmaatschappijen kunnen de kinderen leuke prijzen winnen. #KeepBRUair schenkt aan iedere deelnemer tussen 13 en 14 uur een bolletje ijs. Met haar evenement richt de organisatie zich vooral op families en kinderen. Het speelbos is daarvoor ook de ideale locatie, gezien de aanwezige speelinfrastructuur. Maar door de aanwezigheid van het spottersplatform kan iedereen ook genieten van de activiteiten op Brussels Airport.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.