Dealer onder invloed verstopt cocaïne in onderbroek

Politie Zaventem vat dealer.
Photo News Politie Zaventem vat dealer.
De politie van Zaventem heeft zondagochtend een man van de weg geplukt die onder invloed was van drugs. De agenten vonden ook verdovende middelen in zijn wagen en in zijn slip.

De 22-jarige bestuurder uit het Brusselse werd zondag om 3.30 uur aan de kant gezet in Sint-Stevens-Woluwe. Bij de controle bleek hij onder invloed te zijn van drugs. Na een speekseltest mocht hij meteen voor 15 dagen zijn rijbewijs inleveren.

In zijn wagen vond de politie nog cannabis en in de slip van de man zat nog eens ongeveer 13 gram cocaïne. De drugs en een hoeveelheid cash geld werden in beslag genomen. De man was al eerder gekend voor drugfeiten. Hij werd verhoord en daarna aangehouden door de onderzoeksrechter.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.