Chiro Mik Mak blaast 70 kaarsjes uit

Chiro Mik Mak zette een tentoonstelling over haar geschiedenis op.
Baert Marc Chiro Mik Mak zette een tentoonstelling over haar geschiedenis op.
Chiro Mik Mak uit Sterrebeek heeft dit weekend zijn 70ste verjaardag gevierd met een fuif, een expo en een nostalgische avond rond het kampvuur.

Vrijdagavond was een decenniumfuif om het weekend in te zetten, met muziek van de jaren ’70 tot nu. Zaterdag kon iedereen terecht in de tijdelijke tent op de parking aan de Zeenstraat voor Expo ’48: een terugblik op de 70 jaar van Chiro Mik Mak in alle vormen en maten. Verder was er nog een kaatstornooi en zaterdagavond kwam de oud-leiding langs om liedjes te zingen bij een kampvuur.

Chiro Mik Mak wilde met het weekend niet alleen terugblikken. “We willen ook vieren dat we nieuwe lokalen krijgen”, zegt Vincent Das van de Chiro. “Binnenkort mogen we naar de plannen gaan kijken. Nu zitten we nog even in containers, maar we kijken alvast heel hard uit naar onze nieuwe gebouwen, die ook aan de Zeenstraat zullen liggen.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.