Brand vernielt veranda: bedlegerige bewoner gered

De veranda liep heel veel schade op door de brand.
Lukas De veranda liep heel veel schade op door de brand.
Een veranda achter een woning langs de Leuvensesteenweg in Nossegem is donderdagmiddag volledig uitgebrand. De brandweer moest een bedlegerige bewoner evacueren, maar er vielen geen gewonden.

Het vuur brak rond 12.45 uur uit in de veranda achter de woning. Het waren enkele bewoners die de brand ontdekten toen ze thuis kwamen. In één van de kamers bevond zich op het moment van de brand evenwel een bedlegerig persoon, maar die kon zonder problemen uit de woning gehaald worden. De brandweer kreeg het vuur al bij al snel onder controle, maar kon niet vermijden dat de veranda volledig uitbrandde. Ook een deel van de keuken liep schade op. Hoe het vuur is kunnen ontstaan, is nog niet geweten.

Als gevolg van de brand was de Leuvensesteenweg zowat twee uur afgesloten in de richting van Leuven. De rijbaan richting Brussel bleef wel gewoon open.

Ook een deel van de keuken geraakte beschadigd.
Lukas Ook een deel van de keuken geraakte beschadigd.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.