Bestuurder rijdt 102 km/u in zone 50 tijdens flitsactie Zaventem

Beeld ter illustratie.
BELGA Beeld ter illustratie.
Politiezone Zaventem nam op dinsdag 8 oktober ook deel aan de flitsmarathon. Daarbij spande een bestuurder de kroon met zijn 102 km/u in een zone 50. 

De politie hield tussen 7 uur en 24 uur in zowel Zaventem als in haar drie deelgemeenten, Nossegem, Sterrebeek en Sint-Stevens-Woluwe, een flitsactie. In totaal werden hierbij 3.354 voertuigen gecontroleerd. Hiervan reden er 383 te snel, oftewel zo’n 11,4%.

De grootste snelheidsduivel werd geflitst op de Mechelsesteenweg in Nossegem aan 102 km/u, een plaats waar de snelheid beperkt is tot 50 km/u. Volgens politiewoordvoerster Ellen Vanderpoel zal de man binnenkort de gevolgen van zijn daden vernemen. 
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Hans Verbiest

    Zet eens die flitser op de Hippodroomlaan,gegarandeerd minstens 20 voertuigen tijdens de spitsuren die om en bij de 100km rijden,en dat in een straat met max.50km en uitzonderlijk plaatselijk verkeer,iedereen weet dit behalve de politie