‘Luchthavenbewoner’ masturbeert dronken in de vrouwentoiletten

Illustratie: luchthaven
Dieter Nijs Illustratie: luchthaven
Een Litouwse man riskeert 1 maand cel voor openbare zedenschennis. Een vrouw zag hoe hij open en bloot aan het masturberen was in de vrouwentoiletten.

Een medewerkster van een luchtvaartmaatschappij zal haar toiletbezoek op 15 augustus niet snel vergeten. Toen ze de toiletten binnenliep zag ze de Litouwer lustig zichzelf bevredigen. Ze alarmeerde de politie, die hem meteen oppakte. “Hij was te dronken om verhoord te kunnen worden”, aldus het parket. Hoewel de vrouw klaar en duidelijk stelde dat de deur van zijn kotje openstond ontkende hij dit - toen hij genoeg bij zinnen was - formeel. “In de mannentoiletten was er geen plaats en daarom ben ik bij de vrouwen gegaan. Iemand heeft die deur langs buiten plots geopend. Ik heb me nog proberen bedekken maar dat lukte maar moeilijk”, klonk het.  “Beklaagde is een dakloze die als het ware in en rond de luchthaven woont. Daar heeft hij trouwens al veel overlast veroorzaakt, voornamelijk door drankmisbruik”, schetste de procureur de figuur van de beklaagde, die overigens zijn kat stuurde naar de zitting. Uitspraak op 23 oktober. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.