Win leuke prijzen met je sportieve foto

De gemeente Zandhoven kreeg een waardebon op de #sportersbelevenmeer-awards in Herentals.
communicatiedienst zandhoven De gemeente Zandhoven kreeg een waardebon op de #sportersbelevenmeer-awards in Herentals.
Heb je nog een leuke en inspirerende sportfoto die je in het buitenland hebt genomen? Dan kan je die best even ophangen in sportcomplex Het Veld. Het is de bedoeling om een gigantische wereldkaart te vullen met inspirerende sportfoto’s en zo samen sportend de wereld rond te reizen.

In december werden bij Sport Vlaanderen de #sportersbelevenmeer-awards uitgereikt. Ook Zandhoven kreeg een award en nog een extra prijs ter waarde van 750 euro. “We kaapten deze prijs weg in een uitdaging om sportfoto’s te delen op sociale media en zichtbaar te maken voor niet-sporters”, zegt Els Kusters van de communicatiedienst. “De buit is dan wel binnen, onze eigen wedstrijd loopt nog altijd!

Of het nu gaat om een ochtendjogging in Marbella of een duik in het Great Barrier Reef, alle foto’s van een sportmoment op reis kunnen op de kaart in sportcomplex Het Veld.

Wat moet je doen?

Het enige wat je moet doen, is je foto kleven op de juiste plek op de wereldkaart aan het raam van de vergaderzaal in het sportcomplex. Vergeet zeker niet je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres te noteren op de achterkant.

De mooiste of origineelste foto’s worden beloond met een leuke prijs.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.