Veelbelovend weekend in Zandhoven

2018/08/31, Zandhoven, Belgium. Jumping op de  Populierenhoeve.
Benoit De Freine 2018/08/31, Zandhoven, Belgium. Jumping op de Populierenhoeve.
Aankomend weekend in Zandhoven ziet er veelbelovend uit: zowel de jaarlijkse jumping als de tweejaarlijkse verenigingenbeurs staan op het programma. Het hele weekend lang kan je op het jumpingterrein van de Populierenhoeve terecht voor de jumping, en op zondag is er de verenigingenbeurs in de Populier.

De jumping in Zandhoven is een jaarlijks terugkerend event, met op vrijdag 30 augustus een seniorennamiddag. Alle senioren uit de gemeente zijn welkom voor een hapje en ontvangen een attentie, met een optreden van The Animo's. De jumping zelf is een nationale wedstrijd met meer dan 15.000 euro aan prijzengeld. Elke dag van het jumpingweekend staan er proeven van 1,20 meter tot 1,45 meter op het programma voor de ruiters en hun paarden. De kinderen kunnen zich gratis vermaken in de speelbus, op de fietsen op rollen, aan het ballenkraam, met vliegertjes, pony’s of op de trampolines. Zaterdag zal er ook een klimmuur staan, en op zaterdag en zondag is er een speleoburcht voor de echte durvers.

Op 1 september kan je in de Populier kennis komen maken met allerlei lokale verenigingen op de tweejaarlijkse verenigingenbeurs. In de loop van de dag zijn er ook verschillende demo’s en optredens. En natuurlijk is er met dit warme weer ook voldoende drank voorzien.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.