Nieuwe fietspaden in Zandhoven, Pulderbos en Viersel

Herentalsebaan, Viersel
Gemeente Zandhoven Herentalsebaan, Viersel
Het fietspad van de Herentalsebaan (Viersel), de Molenheide (Pulderbos) en de Amelbergastraat (Zandhoven) blinken onder een nieuwe laag asfalt. Gedurende de herfstvakantie werd er hard gewerkt aan de nieuwe fietspaden, die vanaf nu in gebruik worden genomen door het Zandhovense fietsverkeer.

Nadat de gemeente eerder een nieuw fietspad aanlegde in de Kerkstraat en de Pulsebaan, kan je vanaf nu ook op de Herentalsebaan, de Molenheide en de Amelbergastraat fietsen over gloednieuwe fietspaden. De fietspaden van de Herentalsebaan en Molenheide werden aangelegd met een gloednieuwe toplaag. Die is uitgevoerd in asfalt, waardoor het rijcomfort aanzienlijk wordt verhoogd. In Zandhoven zijn er in de Amelbergastraat nieuwe fietssuggestiestroken aangelegd. Het laatste ontbrekende stuk in de Amelbergastraat wordt zo snel mogelijk voorzien van dezelfde herkenbare kleur, afhankelijk van de weersomstandigheden. De komende jaren zullen nog meer investeringen volgen om de gemeente verder uit te bouwen als verkeersveilige en fietsvriendelijke gemeente.

Molenheide, Pulderbos
Gemeente Zandhoven Molenheide, Pulderbos
Amelbergastraat, Zandhoven
Gemeente Zandhoven Amelbergastraat, ZandhovenReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.