Na een jaartje pauze is het pompoensnijden weer terug

Pompoensnijden met Willy Jacobs.
Benoit De Freine Pompoensnijden met Willy Jacobs.
Op Halloween organiseerde KWB Pulle een workshop ‘pompoensnijden’. Enkele kinderen leefden zich uit door enge gezichten uit te snijden in een pompoen. KWB Pulle organiseert het pompoensnijden al sinds 2015, met vorig jaar een jaartje pauze.

In de parochiezaal in Pulle kleurde het donderdag vrolijk oranje: KWB Pulle organiseerde zoals elk jaar een cursus pompoensnijden. Vorig jaar kon het pompoensnijden jammer genoeg niet doorgaan, wegens te weinig pompoenen. Willy Jacobs van KWB Pulle: “Het weer was vorig jaar niet goed voor de pompoenen, dus waren er niet genoeg om de cursus te organiseren. Gelukkig hebben we dit jaar weer veel pompoenen gekregen van buurtbewoners om ons op uit te leven!”

De kinderen gingen aan de slag met sjablonen van griezelige halloweenfiguurtjes. Die prikten ze uit de pompoen, en na het uithollen, konden ze hun eigen griezelige pompoen mee naar huis nemen om er een kaarsje in te zetten. 

Pompoensnijden met Willy Jacobs.
Benoit De Freine Pompoensnijden met Willy Jacobs.
Pompoensnijden met Willy Jacobs.
Benoit De Freine Pompoensnijden met Willy Jacobs.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.