Waterlek in twee straten

Wegdek wordt maandagnamiddag nog hersteld

Het waterlek zet de straten Het Blok en Alois Blommaertstraat zonder water.
Toon Verheijen Het waterlek zet de straten Het Blok en Alois Blommaertstraat zonder water.
In Wuustwezel lijden de straten Aloïs Blommaertstraat en Het Blok onder een fors waterlek. Het gaat om een breuk in een oude gietijzeren leiding.

De breuk is in de loop van de nacht van zondag op maandag ontstaan ongeveer op het kruispunt van Het Blok en de Aloïs Blommaertstraat. “Pidpa heeft ook een boom moeten verwijderen voor de graafwerken om het lek te kunnen vinden, maar die boom zal teruggeplaatst worden”, zegt schepen van Openbare Werken Kris Van Looveren (CD&V). 

De woningen in Het Blok en de Aloïs Blommaertstraat zullen vermoedelijk tot een stuk in de late namiddag zonder stromend water zitten. Pidpa voorziet wel een standpijp ter hoogte van het Gemeentepark 19. “De weg wordt in de loop van de namiddag/vroege avond terug opengesteld. Het voetpad zal nog niet hersteld zijn omdat die werken door een externe aannemer worden uitgevoerd”, aldus Kris Van Looveren nog. 

Toon Verheijen
Toon Verheijen
Toon Verheijen
Toon Verheijen
Toon Verheijen
Toon Verheijen
Toon Verheijen
Toon VerheijenReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.