Open Tenten Dag Bloemencorso lokt meer dan duizend bezoekers

De opeen tenten dag lokte heel wat kijklustigen.
PIETER-JAN ROMBOUTS PHOTOGRAPHY De opeen tenten dag lokte heel wat kijklustigen.

De ‘Open Tenten Dag’ van de Bloemencorso in Loenhout lokte afgelopen weekend zo’n duizend kijklustigen. Zij kwamen in een van de tenten van de deelnemende buurtschappen kijken hoe ver die staan met het bouwen van de corsowagens. “Het weer was goed, zelfs iets te warm misschien. Maar dat heeft de ruim 1.000 bezoekers er niet van weerhouden om met eigen ogen te aanschouwen hoe een corsowagen wordt gebouwd en hoever men gevorderd is op dit moment”, woordvoerder Dennis van der Meer. “Naast nieuwsgierigen uit de eigen gemeenten, kwamen er ook opvallend veel bezoekers uit verder gelegen gemeenten zoals Zoersel, Malle, Sint-Job en Hoogstraten. Voor het tweede jaar op rij werkten we als organisatie samen met Fietshappening De Schakel. Bij Buurtschap Westhoek kon men zich inschrijven, terecht voor een hapje en drankje of voor een rondleiding in de bouwtent.”

De organisatie hoopt nu op goed weer voor zondag 8 september en ontvangt iedereen graag op de grootste Bloemencorso van België.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.