Fraa en Steven van Jeugdster verkozen tot Toffe Gast 2018

Het Gala van de Toffe Gast zet mensen in de bloemetjes die zich verdienstelijk maken voor jeugdwerk.
RV Het Gala van de Toffe Gast zet mensen in de bloemetjes die zich verdienstelijk maken voor jeugdwerk.
Fraa Cox en Steven Beyers, wonderkoppel achter de schermen van jeugdvereniging Jeugdster Wuustwezel, zijn verkozen tot Toffe Gast 2018. Emma Wynants van Jeugdhuis Bar 64, Jeugdharmonie Concordia en de jeugdraad ging naar huis met de publieksprijs. De prijs wordt ieder jaar uitgereikt aan een persoon of vereniging die zich verdienstelijk maakt voor de jeugd.

Er waren dit jaar zes genomineerden. Naast Emma Wynants en Fraa Cox en Steven Beyers waren dat Ina Schellekens van 2 The Point Gym and Dance, Jens Stoffelen van de jeugdraad, Jong N-VA en verschillende voetbalclubs, Seppe Van Aerde van Scouts Gooreind en de Brugfiguren van Rode Kruis Wuustwezel. Fraa Cox en Steven Beyers werden door de jeugdraad verkozen als Toffe Gast(en). Ze zijn allebei jaren leider geweest bij Jeugdster en doen nog altijd veel achter de schermen. Daarnaast zetten ze zich in voor verschillende vzw’s, zoals Boven de wolken, het Berrefonds en Kleine Held en geven beiden les in het buitengewoon onderwijs op Berkenbeek. De weken voor het Gala brachten duizend mensen hun stem uit voor de publieksprijs, waar Emma Wynants uiteindelijk mee naar huis ging. Zij is een van de drijvende krachten achter jeugdhuis Bar 64, zit in het jeugdbestuur van Harmonie Concordia en engageerde zich enkele maanden geleden ook nog voor de jeugdraad.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.