Aannemer start op 6 mei met reeks asfalteringswerken

RV
Aannemer F-Build uit Wuustwezel start op 6 mei met een hele reeks asfalteringswerken in de gemeente. Daarvoor is een budget voorzien van 500.000 euro. Het onderhoud gebeurt om het comfort op de wegen goed te houden. 

Voor dit jaar zijn de Vaasweg, Maxburgdreef (tussen Vaasweg en Popendonkseweg), Popendonkseweg (klein stukje), Martendijk (van Akkerveken tot Osseblokweg), Het Akker, Brekelen (van kruispunt Kouterstraat en Neerstraat tot kruispunt Kievitstraat en Bremstraat), Den Bouw, Molenakkerstraat (klein stukje), Moerweg, het verbindingspaadje tussen Sportlaan en Baan, Heivelden (van Huisheuvelstraat tot reeds gerenoveerd deel), Heivelden (van kapelleke tot Bredabaan), Sint Willebrordusstraat (tussen Blekenberg en Westdoorn, incl. storten van betonnen banden), Ertboringenweg (plaatselijke herstellingen) en Westdoorn (plaatselijke herstelling) opgenomen in de planning. De aannemer zal tijdig de buurtbewoners op de hoogte brengen wanneer welke straat aan de beurt is. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.